OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Spar
10%

Customworks Magnet/a Woman Is Only - Magnet

En Customworks magnet med målene 112x41 mm og teksten "A Woman Is Only", pryder dens overflade.

Pris: 26,95 DKK Før: 29,95
På lager
Leveringstid 2-4 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Customworks Magnet/a Woman Is Only - Magnet

Customworks' magnet er en lille, men kraftfuld genstand med utallige anvendelsesmuligheder. Med dens størrelse på 112x41 mm er den ideel til at holde papirer, noter og andre små genstande på plads. Udover dens praktiske formål er den også en æstetisk smuk genstand, da den har en elegant tekst påskrevet: "a Woman Is Only".

Denne magnet er specielt velegnet til kvinder, der ønsker at udtrykke deres styrke og selvstændighed. Den kan anvendes på kontoret, i køkkenet eller andre steder, hvor der er brug for at holde ting på plads. Magnetens kraft er stærk nok til at holde flere ark papirer fast, så du kan være sikker på, at dine vigtige dokumenter ikke går tabt.

Customworks er kendt for deres høje kvalitet og flotte design, og denne magnet er ingen undtagelse. Den er fremstillet af holdbart materiale og vil holde i mange år. Magnetens størrelse gør den nem at håndtere og placere, så den passer perfekt til dine behov.

Hvis du leder efter en smuk og praktisk magnet, der udtrykker din styrke som kvinde, så er Customworks' magnet det perfekte valg. Med dens kraftfulde magnetisme og elegante design vil den være en både praktisk og dekorativ tilføjelse til dit hjem eller kontor.


SKUPAN17
EAN1234567894734
BrandCustomworks
VaretypeMagnet
Brand -> VaretypeCustomworks -> Magnet
Varetype -> BrandMagnet -> Customworks

Andre kiggede også på

Har du spørgsmål til varen?