Billede af Boliva 2 Pers. Sofa I Blåt Velour Og Sorte Ben

Boliva 2 Pers. Sofa I Blåt Velour Og Sorte Ben

Skriv Anmeldelse

Her er den laveste pris for "Boliva 2 Pers. Sofa I Blåt Velour Og Sorte Ben" (DKK 3779.00), Den bedste pris lige nu blandt mange butikker i vores kollektion. "Boliva 2 Pers. Sofa I Blåt Velour Og Sorte Ben" er et af de mange produkter, der findes i 0mm Sofa kategori, og hvis du gerne vil se lignende produkter i denne kategori, du kan klikke på 0mm Sofa
Bedste pris
DKK 3779.00
Af MyHomeMøbler.dk
Beskrivelse

Retro sofa med blåt velourstof og sorte syninger. Ben i sortlakeret massiv egetræ. Velourstof som dette produkt er monteret med, vil changere og der vil kunne forekomme striber, aftryk m.v. i stoffet. Dette er ikke reklamationsberettiget.

Relaterede Produkter til Boliva 2 Pers. Sofa I Blåt Velour Og Sorte Ben

Vi elsker shopping, men vi hader at betale mere for dem end vi behøver

Mobelo har til hensigt, at sikre dig som forbruger med de absolut bedste priser på markedet, når du er på udkig efter nye Tøj eller skøndhed produkter. Vi har bygget en avanceret motor, som kan sammenligne priser fra alle danske butikker på få sekunder og på samme tid finde alle produkter ét sted. Vi sælger ikke selv produker, vi indsamler blot oplysninger fra butikkerne til dig. Alle vores priser og oplysninger bliver opsamlet fra butikkernes egne hjemmesider. Vi tager dog forbehold for ændringer og priser, som vi ikke har nået at registrere.Du bør derfor ligeledes selv kontrollere at oplysningerne er korrekte hos forhandleren inden du afslutter dit køb.