Billede af Vipp 103 Håndklæde - Grå

Vipp 103 Håndklæde - Grå

Skriv Anmeldelse

Her er den laveste pris for "Vipp 103 Håndklæde - Grå" (DKK 159.20), Den bedste pris lige nu blandt mange butikker i vores kollektion. "Vipp 103 Håndklæde - Grå" er et af de mange produkter, der findes i 0mm Vægur kategori, og hvis du gerne vil se lignende produkter i denne kategori, du kan klikke på 0mm Vægur
Bedste pris
DKK 159.20
Af Trendbazaar.dk
Beskrivelse

Vipp102 Håndklæde. Vipp håndklæderne er lavet af økologisk bomuld, for at opnå den bedste kvalitet, absorberingsevne og blødhed. Håndklæderne er udstyret med en solid gummistrop og fås i tre versioner - gæstehåndklæde, håndklæde og badehåndklæde. Vipp103 Håndklæde - Grå Materiale: 100% økologisk bomuld, gummi.

Relaterede Produkter til Vipp 103 Håndklæde - Grå

Vi elsker shopping, men vi hader at betale mere for dem end vi behøver

Mobelo har til hensigt, at sikre dig som forbruger med de absolut bedste priser på markedet, når du er på udkig efter nye Tøj eller skøndhed produkter. Vi har bygget en avanceret motor, som kan sammenligne priser fra alle danske butikker på få sekunder og på samme tid finde alle produkter ét sted. Vi sælger ikke selv produker, vi indsamler blot oplysninger fra butikkerne til dig. Alle vores priser og oplysninger bliver opsamlet fra butikkernes egne hjemmesider. Vi tager dog forbehold for ændringer og priser, som vi ikke har nået at registrere.Du bør derfor ligeledes selv kontrollere at oplysningerne er korrekte hos forhandleren inden du afslutter dit køb.